Ehdinpäs taas tännekin päivittelemään.

Taas uudistin vähän hahmolistaa ja vielä ois ehkä pari hahmoa hakusessa jossain vaiheessa. Vielä en tiiä mitä rotua tai mitä classeja (toinen ehkä thief), mut sen näkee tulevaisuudessa jaksanko vielä uutta hahmoa.

Vaihteeksi muista peleistä löysin taas innostuksen GW:n ihanaan maailmaan ja parin viikon takutuksen jälkeen sain ekan hahmon lvl 80. Se onnekas on miun human ranger Jenna Boom ja löysin sille aivan ihania eläimiä kavereiks matkalle. Jennan 'personal story' on ollut tosi huima ja joskus vaikea, mut tyttö on aika kovis ja selviää mistä vaan. Turhan usein hänen matkalla saadut ystävät kuitenkin kohtaavat loppunsa, ihan jännittää mitä tapahtuu tällä hetkellä vielä mukana olevalle sylvari miehelle :D ja että miten Jennan tarina loppujen lopuksi päättyy. 

Maailmojen tutkiminen on ollut mukavaa ja sain miehenkin innostumaan tutkimisesta, tosin se on meidän elementalist ja warrior hahmoilla ihan alkutekijöissään, enkä tiiä jaksaako mies kuitenkaan tehdä sitä, kun näytin listan et nää pitäs tehä :D Ite kuitenkin rakastan tutkia alueita jne. Jos jaksaisin, tekisin kaikilla tän hetkisillä hahmoilla kaiken, ei miul kuitenkaan oo kiirusta niitä tyttöjäni levuttaa :D Rennolla sykkeellä etiäpäin, niinku tähänki asti. :)